Werkwijze

Werkwijze

  • Dagelijks laden bij fabrikanten, groothandels, collega-transporteurs en vrieshuizen door heel Nederland en België.
  • Vervoer van vlees, vis, zuivel, kaas, chocolade, snacks, aardappelproducten, ijs, pizza’s, roomproducten, groente en fruit, bakkerijproducten en ei-producten.
  • Leveren door heel Europa bij onder andere supermarktdepots, winkels, groothandelaren, cateraars, vliegtuigcateraars, distributiedepots, fabrikanten en vrieshuizen.
  • Transport op -/-20C (diepvries) of +4C (gekoeld/vers) of +15C (chocolade/snoepgoed).
  • Temperatuur van uw goederen gegarandeerd van deur tot deur.

Onze werkwijze:

We werken met tarieven en laad- en los schema’s die u het hele jaar kunt gebruiken. U stuurt uw transportopdracht met alle details naar info@jawimex.nl. De opdracht wordt bevestigd en mocht de opdracht niet geheel in het schema passen gaan wij op zoek naar een transportmogelijkheid die wel passend is. Vervolgens wordt uw transportopdracht met alle specificaties in onze planning ingevoerd. Op de dag van laden krijgt u een automatische herinneringsmail met uw laadopdrachten van die dag. Uw goederen worden opgehaald en naar een overslag gebracht. Hier worden uw goederen samengevoegd met goederen van andere leveranciers. Daarna vertrekken de geconditioneerde vrachtwagens naar de verschillende Europese landen en regio’s. Op de dag van lossen krijgt u een automatische mail met een overzicht van uw transportopdrachten welke die dag gelost gaan worden bij uw klant.