Visie

De flexibiliteit van een specialist

Onze grote kracht is dat wij ons volledig focussen op de logistiek rond het product wijn. We halen de wijn snel en efficiënt af bij de producent of negociant voor opslag in Tilburg of voor directe levering bij de importeur.
Natuurlijk kunnen wij ook accijnsaangiften verzorgen. Of we slaan de goederen desgewenst op in onze Accijns Goederen Plaats (AGP). Via ons speciaal voor het product wijn ontwikkelde Warehouse Management System kunnen wij ook de bij ons opgeslagen voorraden beheren en onze klant hierover precies informeren. Zo kunnen zij zich op hún werk concentreren, het in- en verkopen van wijn.
Ons systeem van orderverwerking garandeert een korte verwerkingstijd, waardoor snel geleverd kan worden. In de meeste gevallen is de wijn de volgende dag al bij de klant.

Wij hebben een beproefd en betrouwbaar eigen distributienetwerk waarbinnen we alleen wijn vervoeren. Dat heeft een belangrijk voordeel: de wijn gaat rechtstreeks naar de eindbestemming en hoeft niet – zoals bij standaard pakketvervoerders – een of meerdere keren worden overgeladen, met alle risico’s en nadelen die daar aan kleven. Wij vervoeren wijn trouwens in de originele verpakking zodat de klant meteen kan zien van welke producent de wijn afkomstig is. Klanten waarderen dit zeer, zo leert de ervaring. Bij ons dus geen onnodig ompakwerk of nietszeggende eenheidsdozen die niet aansluiten bij het verwachtingspatroon van de klant. Dat verwachtingspatroon is niet alleen hoog als hij bijzondere wijnen heeft besteld.

Als een klant daarvoor kiest, kunnen wij zijn backoffice-werkzaamheden voor onze rekening nemen. Hij kan desgewenst zelfs zijn telefoon of e-mail naar ons doorschakelen en de bestellingen volledig door ons laten afwikkelen! Dat wij een totaalpakket kunnen bieden, wil natuurlijk niet zeggen dat klanten er ook gebruik van moeten maken. Wij zijn flexibel. Klanten kunnen het hele pakket kiezen of een klein gedeelte daarvan. En alles er tussenin, wij passen ons aan de wensen van onze klanten aan. Dat kunnen wij allemaal waarmaken dankzij ons team; in alle functies zitten mensen met de juiste ervaring, zowel op kantoor als in de opslag.