Fresh and frozen forwarding

Koel- en diepvriestransport

Het vervoer van goederen onder gecontroleerde temperatuur is specialistisch werk. Snel kunnen laden en lossen op de juiste temperatuur is vereist. Bij Jawimex Logiqs bent u op het juiste plek. Jarenlange ervaring in koel- en diepvriestransport in Europa heeft geleid tot een uitgebreide kennis en expertise. Ons betrouwbare transportnetwerk zorgt ervoor dat uw producten onder de juiste omstandigheden en temperatuur bij uw klanten door heel Europa afgeleverd worden.

Van één pallet tot volle wagens

Wij zijn gespecialiseerd in deelladingen vanaf één pallet, het zogeheten gekoeld groupage transport. Maar ook het vervoeren van volle ladingen is in uitstekende handen bij ons. Door ons uitgebreide Europese netwerk van logistieke dienstverleners en transporteurs, zijn wij in staat om uw klanten wekelijks te beleveren binnen een fijnmazig distributiesysteem.

Volle ladingen voor gekoelde en bevroren goederen laden wij dagelijks in Nederland en België en leveren wij afhankelijk van uw bestemming de volgende dag al bij uw klant. Uw koel- en vriesgoederen kunnen op elke gewenste temperatuur en naar elk Europees land vervoerd worden tegen zeer scherpe tarieven.

Daarnaast laden wij ook dagelijks in andere Europese landen om uw import goederen naar Nederland en België te vervoeren. Bovendien kunnen wij ook transporten tussen andere Europese landen verzorgen. Wij kunnen dit aanbieden op “on-spot” basis, maar ook op basis van vaste tarieven en trajecten voor het hele jaar.

Waarom u kiest voor Jawimex Logiqs

Internationaal koel- en vriestransport is het grote specialisme van Jawimex Logistics. Onder meer vlees, vis, zuivel, kaas, chocolade, groente en fruit, bakkerijproducten en ei-producten worden door ons wekelijks naar landen door heel Europa vervoerd, zoals: